ALAKREFORM: edzések, road-show-k, magyar és külföldi táborok, motivációs előadások, negyedévente megjelenő magazin, webshop, saját márkás ruhakollekció, 735 ezres Facebook-os rajongótábor…ha belegondolok, hogy hogyan jutottam el idáig – én, aki 13 éves koromig egyáltalán nem is sportoltam – magam is beleborzongok.

Sokan és sokszor kérdezték már, hogy gondoltam volna-e, hogy ez lesz, hogy mennyire volt céltudatos ez az építkezés?

Anno a sportban találtam meg önmagam. Olyan biztos pont lett ez az életemben, ahol senkinek sem kellett megfelelnem, ahol mindig megnyugvásra leltem.A Brand

Lehet, hogy meglepő a válaszom, de egyáltalán nem volt tudatos ez az építkezés a kezdetekkor, és nem is hittem volna, hogy valaha ekkora méretűvé fog nőni, ekkora követői bázisom lesz, s ezáltal ekkora felelősségem, hiszen amit mondok, arra rengeteg ember figyel és rengeteg embernek ad nap, mint nap motivációt. Számomra is döbbenetes, de tény, hogy hetente majdnem 2 millió ember nézi meg a közösségi oldalamat.

Egyetlen egy dolgot szerettem volna elérni 6 évvel ezelőtt, amikor sorra születtek a gyerekek és Zalánnal voltam várandós, hogy visszataláljak arra az útra, ami én vagyok, és ez a mozgás volt. Akkoriban Norbi féltett, sokkal inkább szerette volna, ha klasszikus családanyaként otthon maradok a gyerekekkel, mint hogy aerobik órákat tartsak és alkalmazott legyek bárkinek a fitnesztermében. Azonban én nem ilyen vagyok és ezt be is szerettem volna bizonyítani. Kibéreltem egy 300 fős tornacsarnokot a 13. kerületben, és boldogan újságoltam el ezt a férjemnek. Persze korántsem ment könnyen megtölteni a csarnokot, hiszen akkor még facebook sem volt. Saját kezűleg készített szórólapokkal indult és mára már országos méretűvé nőtte ki magát az Alakreform… Tehát nem tudatosan épült, az egészet a lendület, a lelkesedés irányította, a sport szeretete árvízként sodort magával és az, hogy mindezt az embereknek átadhassam. A sport szeretetéből alakult ki ez a „misszió”, a szenvedélyem, az életem.

Természetesen ma már szándékos építkezés zajlik, hiszen fel kellett ismerjem, hogy ahhoz, hogy fejlődni tudjak, kell mellém még valaki, kellenek emberek, mert ha egyedül csinálom tovább, előbb-utóbb a család rovására ment volna. Ma már brand manager, fotós, sajtós és asszisztensek segítik a munkámat, mivel minél nagyobb a cég, annál nagyobb a felelősség is. Az arcom mindenhol ott van, ha nem képviselem hitelesen azt, ami én vagyok, akkor én nem tudok elbújni. Kőkemény munka volt mindezt létrehozni, de én imádom a munkámat! A tudatos építkezés pedig együtt járt partneri, szponzori kapcsolatok kialakításával is. Hálás vagyok, hogy ma már a legjobb márkák képviselőit tudhatom magam mellett szponzorként. A kezdetekkor, amikor elkezdtem órákat tartani, emlékszem egy pár sportcipőm volt és igazi edzőruhám nem is nagyon, ma pedig már a legjobb minőségű ruhákban edzhetek. Elmondhatatlanul jó érzés mindez. Hálás vagyok:

  • a The Body Shop-nak, hogy kozmetikumaikkal megőrizhetem bőröm üdeségét, puhaságát, frissességét.
  • a Diamond Nails-nek, hogy mindig a leggyönyörűbb, legújabb színekben pompázhatnak körmeim és csodálatos, hosszan tartó hatást biztosítanak.
  • a Schwarzkopf Professional-nak, hogy termékeikkel igazán dús hatású, üde és mindig fényes, ragyogó lehet a hajam.
  • az Amnesiának, hogy a legdivatosabb, szebbnél-szebb ruhákat viselhetem.
  • a Perskindolnak, hogy izmaim és ízületeim regenerálódása a legjobb, leghatékonyabb termékekkel biztosított.
  • a Polarnak, hogy csúcsminőségű pulzusmérő óráikat használhatom futásaim és edzéseim alkalmával, ezzel is fokozva az élményt, a motivációt.
  • az Under Armour-nak, hogy divatos, kényelmes, és minőségi sport szettekben edzhetek.
  • a BMW-nek, hogy a legjobb, legbiztonságosabb luxusautóban vihetem el a mozgás örömét az ország minden pontjára.
  • a Nutribullet-nek, hogy turmixgépükkel mindig frissen készíthetem el családomnak és magamnak a napi vitaminbevitelt biztosító egészséges gyümölcs- és zöldségleveket.
  • a TheraBand-nek, hogy az Alakreform edzéseken a legfontosabb sporteszközöket biztosítják.

Szeretném, ha a követőim is minél jobban megismernék és használnák ezeket a termékeket, amelyeket bátran és szívből ajánlok, hiszen számomra nagyon fontos a minőség és a megbízhatóság. Ezen okból kifolyólag be fogom mutatni hétről-hétre ezeket a termékeket, és természetesen kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre, tapasztalatotokra is velük kapcsolatban.

                                                                                                                                   Rubint Réka