2011-ben kezdtem bele, azóta is rendszeres követője vagyok Rékának, ahova tehetem követem:)

Milyen pozitív lelki változásokat vettél észre magadon?

Igaz, sohasem küzdöttem nagy súlyfelesleggel, a diéta végigkísért engem is iskolás koromtól kezdve, és mindig olyan akartam lenni, mint ‘azok a lányok’.  Aztán megismertem az interval edzést, elkezdtem blogokat olvasgatni, és rájöttem, hogy a diéta nem egyenlő a koplalással, ill. olyan, hogy nekem genetikailag nagy a fenekem NINCS.
Sokkal kiegyensúlyozottabb, energikusabb vagyok. És sokkal egészségesebb vagyok mint voltam. A fogyókúra óta egyre inkább nőiesnek érzem magam, ahogy változott a testem, változtak az érzéseim is magammal szemben. Sokkal szívesebben néztem tükörbe, nézegettem magam, mennyit változtam. Öltözködésben is változtam, szívesebben veszek fel nőiesebb ruhákat is, nem csak a farmer-póló összeállítást.

Az életed mely területei fejlődtek a legtöbbet?

Más ember lettem, miután lefogytam, sokkal jobban érzem magam a bőrömben, milliószor több az önbizalmam. Azt vallom, hogy a belső a fontos, de „a külső, ami megfog, a belső, ami megtart’.”

Ajánlod-e az Alakreform edzéseket másoknak?

Mindekinek ajánlom és nem csak fogyás céljából!

Mit nyertél az Alakreform programnak köszönhetően?

Rengeteg barátot!
Egy nagy család az Alakreform. 🙂

——

Szeretnéd te is elmesélni a sikersztorid?
Látogass a http://rubintreka.hu/igy-hatott-ram-az-alakreform/ oldalra és meséld el a saját sikersztorid és nyerd meg értékes nyereményeink valamelyikét! Minden második héten nyertest hirdetünk a legtöbb lájkot kapó Példaképek között!