Amikor bekerültem a középiskolába, kezdtem elhanyagolni a mozgást és az étkezésre való odafigyelést. A reggeli kapkodás és a tanulás miatt mindig csak bedobtam valamit a büfében, hol egy melegszendvicset, egy hotdogot vagy egy csokit. Nem figyeltem oda, nem mértem magam, az “á én úgy sem hízok” című elbizakodott kijelentés miatt. Aztán amikor egy évvel később belenéztem a tükörbe, és megmértem magam, teljesen elkeseredtem. Sosem voltak igazán nagy súlyproblémáim, de akkor 161 centihez 50 helyett 57 kilót mutatott a mérleg. Ott döntöttem el, hogy valamit tenni kell és elkezdtem Rékával és az alakreform csapattal tornázni.

Milyen pozitív lelki változásokat vettél észre magadon?

Rájöttem, hogy minden agyban dől el, és, hogy valóban igaz az a mondás, hogy “Nincs lehetetlen, csak tehetetlen”. Pozitívabb lettem minden téren, nőtt a kitartásom, az akaraterőm. Tudtam, hogy bármit elérhetek, amit csak szeretnék.

Az életed mely területei fejlődtek a legtöbbet?

A mozgás, az egészséges és tudatos táplálkozás, valamint az, hogy amibe belekezdtem, amellett a végsőkig kitartottam, és ez a mai napig így van.

Ajánlod-e az Alakreform edzéseket másoknak?

Természetesen igen! Mindegy, hogy az illető fiatal vagy idős, hogy csak +5 vagy +50 kiló felesleg van rajta. A legfontosabb, hogy el kell kezdeni, mindegy, hogy hol, honnan és mikor.

Mit nyertél az Alakreform programnak köszönhetően?

Rengeteg önbizalmat. Nemcsak elfogadtam, de meg is szerettem a testemet. Egyre több célt tűztem, és tűzök ki magam elé. Megfogadtam, hogy soha nem leszek több 55 kilónál. ( Persze ez alól kivétel a terhesség 😀 )
Tudom, hogy minden nappal egyre több leszek. Több, mint aki tegnap voltam. Szerintem ez az egyik legfontosabb dolog. Ne másokra akarjunk hasonlítani, és másokat felülmúlni, hanem azt, akik a múltban, tegnap voltunk. Mindegy, hogy 1 kilóval kevesebbek, 5 perccel vagy egy mozdulatsorral többek, de minden nap jobbak lehetünk annál, akik tegnap voltunk!

——-

Szeretnéd te is elmesélni a sikersztorid?
Látogass a http://rubintreka.hu/igy-hatott-ram-az-alakreform/ oldalra és meséld el a saját sikersztorid és nyerd meg értékes nyereményeink valamelyikét! Minden második héten nyertest hirdetünk a legtöbb lájkot kapó Példaképek között!