Sziasztok,

Mindig is edzettem valamit, fontos volt a mozgás az életemnek. Mindig néztem a Réka tornáit, hogy Úr Isten biztos nem fogom tudni megcsinálni nem vagyok ilyen erős, kitartó. Rávettem magam egy keddi nyári napon és elmentem a Rozsnyai utcai Alakreform edzésre. Hihetetlen volt, amit ott átéltem és átélek a mai napig. Az az összefogás az a támasz minden téren, lelki testi feltöltődés, imádok része lenni ennek a csapatnak. Réka viszont egy olyan személyiség, amit csak az élhet át, aki jár az edzéseire vagy csak fel veszi vele a kapcsolatot bárhogy, nagyon segítőkész tele van szeretettel, akarat átadással mindennel, ami kevés híres edzőben van meg, ez az emberség meg a közvetlenség 🙂 nagyon sok barátság alakult ki az alakreform során az emberek között és ez mindent megmagyaráz. Minden edzésén úgy érzem magam a kemény tornái mellett mintha buliznánk, annyira fergeteges a hangulat még éneklünk is hozzá. Ajánlom mindenkinek tiszta szívemből, ahogy ő mondja: “Élj, ahogy élni szeretnél” “ALAKREFORM FOREVER”

Milyen pozitív lelki változásokat vettél észre magadon?

Fittebb vagyok elsősorban, pozitívabb, vidámabb és alakulok a célom felé.
Őrjöngök otthon is mikor a DVD-re tornázom, bulizoooooom 🙂
Akinek nem volt mersze kipróbálni, gyere bátran nem fogod tudni abba hagyni, magával ragad.
Szeretlek Réka és Szeretlek Alakreform család

Az életed mely területei fejlődtek a legtöbbet?

Egészségügyi szempontból is sokkal egészségesebb vagyok, mint régen.Tudatosan táplálkozom megnézem, hogy mit eszek. Sokkal jobban odafigyelek most magamra, mint azelőtt.

Ajánlod-e az Alakreform edzéseket másoknak?

Természetesen bárkinek. Nagyon sok barátnőmet elvittem már, aki heti szinten jár velem az edzésekre, de bárkit szívesen bátorítanék ösztönöznék arra, hogy vágjon bele és legyen az életének a része 🙂

Mit nyertél az Alakreform programnak köszönhetően?

Nagyon sok barátot elsősorban, nagyon nagy önbizalmat egyrészt magamnak másrészt, hogy tagja lehetek ennek a nagyszerű csapatnak. Új célt, hogy lefogyjak, olyan legyek, amilyennek szeretnék 🙂

——

Szeretnéd te is elmesélni a sikersztorid?
Látogass a http://rubintreka.hu/igy-hatott-ram-az-alakreform/ oldalra és meséld el a saját sikersztorid és nyerd meg értékes nyereményeink valamelyikét! Minden második héten nyertest hirdetünk a legtöbb lájkot kapó Példaképek között!