Elég tartalmas, tömör hetem volt, hiszen most voltak a vizsgáim, plusz még ugye ott vannak az edzések és a munka is. Kicsit elkezdtem aggódni, hogy már csak 1 hét van hátra, és nem tudom, hogy elég-e az az eredmény, amit eddig elértem, s az utolsó héten vajon még mit tudok kihozni magamból. A jövő hét eléggé sűrű lesz megint, de próbáltam minél több edzést berakni, Power Plate-et és InfraTrainert is. Izgulok nagyon, hogy milyen lesz a végső eredmény, elérem-e azokat a célokat, amiket kitűztem az elején…

Update1 boltba az Árkádba járok, ahol rendkívül aranyosak és segítőkészek az eladók és mindig naprakészek minden termékkel kapcsolatban. Imádok odajárni.

A keddi Alakreform órától még mindig iszonyatos izomlázam van, annyira „kegyetlen” volt, de a „fájdalom a barátunk”.

Réka keményen megdolgoztatott minket a közös súlyzós edzésen a Gilda Max Díva Fitnessben, de olyan jó érzés, hogy ezt is megcsináltuk. Szerintem egyre többet bírunk, terhelésben és a feladatok nehézségében egyaránt.

Most azt érzem, hogy nagyon fáradt vagyok, de a hétvégén lesz egy kis időm feltöltődni és az utolsó hetet még keményebben fogom tolni.  Izgatott vagyok és várom, hogy mi lesz a vége.