Dátum

2019 márc 05
Expired!

Idő

18:30 - 20:00

Nőnapi Alakreform edzés a Rozsnyai utcában

NŐNAPI EDZÉS MEGLEPETÉSEKKEL!

Találkozzunk 2019. március 5-én 18.30-20.00-ig a Rozsnyai utcai Sportcsarnokban a nőnapi Alakreform edzésen! ❤️✌️

Március 5-én különleges, Under Armour nőnapi edzést tartok a Rozsnyai utcában. Most még inkább érdemes csatlakozni hozzánk, mert, aki bármilyen UA felszerelésben érkezik a helyszínre – legyen az egy póló vagy akár csak egy baseball sapka – , az részt vesz a forgalmazó által felajánlott nyereményjátékban, ami egy 50.000 forintos vásárlási utalvány. Légy te a szerencsés, akit tetőtől talpig felöltözhet az Under Armour legújabb tavaszi kollekciójába!

Ha szeretnél részt venni a nyereményjátékban, de még soha nem próbáltad az UA márka fantasztikusan kényelmes, alakformáló ruhadarabjait, akkor itt az idő, hogy változtass ezen! Az első cipőd, ruhád vagy kiegészítőd beszerezheted a www.sportstyle.hu oldalon, ha kedvet kapsz ma este hozzá! Próbáljuk ki együtt, hogyan teljesít egy kemény 1,5 órás edzés során. Bátran állíthatom, hogy nem fogsz csalódni.

Minden résztvevő ajándékot kap az Under Armourtól!!!❤️❤️❤️

Nőnap alkalmából helyszíni vásárlásra is lehetőség nyílik, ahol a márka büszkén mutatja be legújabb, 2019. tavaszi kollekcióját. Várunk Titeket nagy szeretettel!❤️✌️

#underamour #reklam #alakreform #nonap

Helyszín: XIII. ker. Rozsnyai u. 4.
Angyalföldi Láng Sportcsarnok

Diákoknak 18 éves korig 50% kedvezményt adunk a belépő árából, amely diákigazolvány + személyi igazolvány felmutatásával érvényes.
Kérlek, érkezz időben az akadálytalan bejutás érdekében!
Gyere! Tarts velünk Te is! Éljük át együtt a mozgás örömét!❤️🤸‍♀️🤸‍♂️✌️

The event is finished.