Dátum

2023 jún 13
Expired!

Idő

18:30 - 20:00

Edzés a Rozsnyai-ban 06 13

13 évvel ezelőtt indult útjára a csarnokban tartott edzéseim sorozata, épp akkor, amikor 3. gyermekünkkel, Zalánnal várandós lettem. Az első edzéseken 3-4 tornázó vett részt, amit eleinte azért éltem meg nehezen, mert mielőtt főállású Édesanya lettem volna, Budapest legfelkapottabb fitnesztermeinek dupla teltházas sztáredzője voltam. Mit jelent ez? A karriert egy időre parkolópályára tettem, a legszebb és legértékesebb kincsért egy nő életében, amit az élet adhat: az Anyaságért. Az életemből mégis hiányzott Rubint Réka egykori élete; a csoportos óratartás. Épp ezért 2011-ben, amikor a gyerekek már nagyobbak lettek, kibéreltem egy sportcsarnokot és 8 év kihagyás után nulláról újraépítettem mindent. Nem volt Facebook, nem volt Instagram, sőt TikTok sem, csak a hitem, az erőm, az energiám, a lendületem. Mára több száz fős, egymást segítő, támogató közösséggé nőtte ki magát, ahol minden kedden este 90 percen keresztül a szeretet és az energia kézzel fogható. Gyere, tarts velünk, ne félj csatlakozni, itt soha nem leszel egyedül, hisz mindenki közvetlen és segítőkész, itt biztosan nem fogod magad kívülállónak érezni és kiközösítve sem leszel!

Csak törölközőt vagy polifoam-ot hozz magaddal, mert mi minden eszközt biztosítunk a helyszínen, ami a tornához szükséges (súlyzó, rövid vagy hosszú loop, csuszi, step-pad).

Elővétel és regisztráció nincs, de érkezz időben a sorakozás elkerülése miatt! Jegyvásárlás a helyszínen, az óra előtt lehetséges! A sportközpontban vannak öltözők, így az átöltözési és a zuhanyzási lehetőség biztosított.

Helyszín: XIII. ker. Rozsnyay u. 4., Angyalföldi Sportközpont Sportcsarnoka

Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, metrómegálló a közelben és a parkolás is megoldott.

Ár: 2500 Ft/90 perc

Időpont: Keddenként 18:30-20:00-ig

Kísérőnek nem kell fizetni és helyet foglalhat a lelátón. A tornázók között minden korcsoport képviselteti magát, nemcsak nők, de férfiak is szép számmal járnak az órámra. Ne félj attól, hogy egyedül leszel! Itt mindenki barátokra lel. Várlak szeretettel minden kedden 18:30-20:00-ig!

The event is finished.